Energija srca

Naše srce stvara najsnažniju elektromagnetsku energiju. Polje našeg srca nije ograniceno samo na tijelo. Izmjereno je da se polje srca širi 2,5 metra izvan tijela. Ovo su izmjereni rezultati, jer još ne postoji oprema koja bi mogla izmjeriti veće polje, iako je poznato da se polje širi kilometrima izvan samog fizickog tijela. Znamo da je sva materija sastavljena od atoma, da smo svi međusobno povezani energijom, isto tako znanstveno je dokazano da električna i magnetska energija oblikuje atome. Znaci naše srce koje je najsnažniji elektro magnetski stroj ima moc oblikovanja i mijenja atoma, a samim time i kreiranja stvarnost oko nas. Dovodeći se u stanja ljubavi, zahvalnosti, ushićenja tj. u stanja kada vam srce pjeva od radosti, tada srce emitira vaš osobni energetski potpis u svemir. Njutnovski svemir: Činjenice koje učimo i za koje već godinama vjerujemo da objašnjavaju tajne Svemira i nasu ulogu u njemu, pogrešne su. Temelje se na dvijeosnovne laži: – prostor izmedu vidljivih stvari je prazan i sve je sastavljeno od čvrste materije – unutarnja iskustva naših osjecaja i uvjerenja nemaju nikakvog učinka na svijet izvan našeg tijela  Educirani smo, odnosno programirani od djetinjstva za vjerovanje da smo beznacajni u Svemiru, da se stvari dogadaju neovisno jedna o drugoj i da smo bespomocne žrtve života. Kvantni svemir: Kvantna fizika daje nam objašnjenje kako i zašto su “sva čuda” moguca. – alternativne energetske metode lijecenja, lijecenje na daljinu, telepatija, bilokacija, psihokineza, placebo efekt, hodanje po užarenom kamenju itd.. Danas znamo da je naš sustav mozak-um-tijelo vrlo močan, naravno, ako ga znamo programirati. To programiranje ovisi o našim najdubljim vjerovanjima. Jedan dio fizicara napustio je svoja vjerovanja u njutnovski materijalni Svemir, tj. shvatili su da Svemir, tj sve što vidimo oko nas pa i mi sami, nije sastavljeno od čvrste materije, nego od vibrirajuce inteligentne energije koja ispunjava sav prostor koji vidimo oko sebe. Dodatna otkrića su pokazala da ta energija reagira na nas preoblikujući se u prisutnost naših dubokih osjećaja i uvjerenja. Cijeli Svemir je povezan, a mi smo njegov dio. Ovu činjenicu više nije moguće ignorirati. Svemir je jedno veliko energetsko polje koje je spremno odgovoriti na našu energiju koju svakodnevno odašiljemo i privlacimo. Naša podsvjesna uvjerenja (naše istine), naše misli, jezik su kojim se obracamo kvantnom Svemiru, a on se mijenja i oblikuje poput gline, kako bi odgovorio na njih. Dokumentrirana je cinjenica da ljudska svijest pod odredenim uvjetima djeluje na materiju, tj. kvantnu energiju od koje je sve stvoreno. Sve su te činjenice otvorile vrata mogucnostima koje pomiću granice onoga u što trebamo vjerovati. Pa sada dobro razmislimo kako ćemo i na koji način razmišljati. Hoćemo li se sažalijevati i plakati nad sobom ili ćemo iskoristiti i okrenuti u svoju korist svaki, i onaj najteži trenutak u životu. Pravi je trenutak da razmislimo o tome.

Dubravka Ritz

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

 1. Daniela
  Feb 23, 2012 @ 12:44:40

  Postoji odlična knjiga na tu temu :Srce u plamenu od Stephen H. Wolinsky, Ph.D. Tao meditacije. Ja sam je slučajno (ništa nije slučajno) kupila na kiosku prije godinu dana otprilike- Marjan tisak. Draga Dea hvala !

  Reply

 2. vera
  Feb 25, 2012 @ 22:32:10

  I ”Ljubav, seks i vaše srce” Alexandra Lovena, osnivača međunarodnog instituta za bioenergetičku analizu. Fascinantna knjiga.

  Reply

 3. http://icecap.us/index.php/member/673017/
  Sep 22, 2013 @ 19:53:34

  Very nice post. I absolutely love this website.
  Keep writing!

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: