RASPORED AKTIVNOSTI TIJEKOM TRAVNJA

OS_logo PRIHVAĆENI

Štovani,

Niže dostavljam raspored događanja za travanj 2013. godine.
Veselim se zajedničkim druženjima i susretima, te sam Vam unaprijed zahvalna ako ćete ovu informaciju proslijediti svojim prijateljima.

Bojana Benović

Više o meni i mom radu možete vidjeti na www.osobnisvemir.hr

Jednako tako, možete i čitati moje tekstove, kojima sam osvojila 17. mjesto blogera portala Večernjeg lista temeljem rang liste iz 2012. godine,  na linku http://blog.vecernji.hr/bojana-benovic/

SRIJEDA 10.04.2013. 18 – 20 SATI
REIKI DRUŽENJE I ISCJELJIVANJE

chakras_sitting_front_and_back

Grupno reiki okupljanje za sve reiki praktikante i one koji ne znaju što je reiki ali bi voljeli osjetiti reiki energiju i snagu reiki meditacije i tretmana. Reiki praktikanti ne moraju biti iskljucivo moji učenici.

Na okupljanju cemo raditi grupne reiki tretmane na svim članovima grupe i reiki meditaciju za otkrivanje slijedeceg koraka u životu.

Mjesto odražavanja: Zagreb, Bukovačka cesta
Participacija: 60 kn.

Prijave na mail osobnisvemir@gmail.com ili na telefon 099 312 65 10, Bojana Benović. Više o reikiju na http://www.osobnisvemir.hr

ČETVRTAK 18.04.2013. 21 – 22.30 SATI max
KIDANJE VEZA po Phyllis Krystal

osmice

Proljeće je idealno doba da se otvorimo prema novom životu, neopterećeni onim što je iza nas, što nas sputava, veže i koči u našem djelovanju.
Ako osjećate da stojite na mjestu, da ste ulovljeni u odnose sa nekim ljudima ili u iscrpljujuće ponavljanje određenih životnih situacija, došlo je vrijeme da se oslobodite svih spona koje vas sputavaju i ne dozvoljavaju da krenete u život slobodni i neopterećeni utegom prošlosti.
Seansa kidanja veza po metodi Phyllis Krystal je vrlo moćan proces u kojem se naša podsvijest oslobađa svega onoga što nas veže za odnose ili situacije u kojima više slobodno ne dišemo i ne izražamo svoj puni potencijal. Micanjem podsvjesnih blokada otvaramo se za život bez tih sputavajućih utega. Jednako tako, otvaramo se i za taj dosada sputavajući odnos ili situaciju neopterećeni, bez ogorčenosti, zamjeranja, ljutnje i ostalih životno nepodržavajućih uvjerenja i osjećaja. Ako odnos ili situacija živi samo na temelju tih sputavajućih obrazaca, nestati će iz našeg života na najbolji način za nas. Ako sputavajuća uvjerenja blokiraju odnos, njihovim razrješavanjem, odnos će zaživjeti nošen novom kvalitetom.
Seansa kidanja veza je grupna i održati će se u četvrtak 18.04. od 21 do 22.30 sati najkasnije.

Mjesto održavanja: Zagreb, Bukovačka cesta.
Participacija: 100 kn.
Prijave na mail osobnisvemir@gmail.com ili telefon 099 312 65 10, Bojana Benović.

PETAK 19.04.2013. 21 – 22.30 SATI max
ENERGETSKO DISANJE I MEDITACIJA

davanje

U ovo užurbano i duboko transformativno vrijeme u kojem se ruše sve iluzije na kojima smo gradili svoj život, često se zapitamo što i kako dalje, duboko uplašeni ne znajući što nam život nosi. Tada se čovjek osjeća sam, nemoćan, nevrijedan, sa dubokim osjećajem ogorčenosti i samoprijezira zbog životne promašenosti.
Ne bojte se, iako se možda tako osjećate, to nije vaša prava istina, niti ste izgubljen slučaj. Prolazite kroz rušenje iluzija, a svako rušenje je bolno.
Ako ne želite kroz taj transformativni proces prolaziti sami, dobro ste došli na seansu disanjem kojoj je svrha podizanje životne energije kojom ćete propustiti iz svog energetsko-misaonog sustava blokade koje vas spriječavaju da krenete u kreaciju svog života temeljenu na istini.
Osim otpuštanja blokada koje ste trenutno spremni otpustiti, kroz meditaciju po čakrama ćete učvrstiti svoje spoznaje i dublje prihvatiti podržavajuću energiju koja će nakon disanja krenuti vašim tijelom.

Mjesto održavanja: Zagreb, Bukovačka cesta.
Participacija: 100 kn.
Prijave na e-mail osobnisvemir@gmail.com ili telefon 099 312 65 10, Bojana Benović.

ČETVRTAK 25.04.2013. 18 – 21 SAT
TRANSFORMACIJA NEGATIVNIH UVJERENJA VEZANIH UZ LJUBAV, NOVAC I SAMOPOUZDANJE

životna svrha

Radionica traje od 18 do 21 sat, a u sklopu radionice obradit ćemo:
– tko smo to mi, odakle dolazimo i kuda idemo,
– ograničavajuće misli i uvjerenja vezano za ljubav, novac i osobnu moć,
– kako možemo sa sigurnošću provjeriti imamo li podsvjesna ograničavajuća uvjerenja,
– postupci transformacije ograničavajućih uvjerenja,
– meditacija.
Mjesto održavanja: Zagreb, Bukovačka cesta
Participacija: 250 kn
Prijave na e-mail osobnisvemir@gmail.com ili telefon 099 312 65 10, Bojana Benović.

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

 1. dideco
  Apr 07, 2013 @ 11:19:03

  Draga Bojana,krasni dogadjaji a sve u Zagrebu.Kad bi netko u Rijeci barem odrzavao ovakve radionice.Pratim Vas rad na netu i citam objave Osobnog svemira i sve mi je odlucno.Radim na sebi ali to je jako tesko.Puno uspjeha u radu.Pozdrav,Andrea iz Rijeke.

  Reply

  • osobnisvemir
   Apr 07, 2013 @ 11:21:07

   Draga Andrea,

   Vrlo ću rado doći i do Rijeke, ako se za to ukaže potreba ili netko preuzme organizaciju za mene. Već dulje razmišljam o širenju svoje djelatnosti i u drugim gradovima, jer znam da je tamo manje mogućnosti za samorazvoj nego u Zagrebu. Hvala što me čitate i lijep vam dan. Bojana

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: