KIDANJE VEZA prema Phyllis Krystal

   Prijave i informacije: osobnisvemir@gmail.com; +385 99 312 65 10

NOVO!!!!

Odsada možete kupiti moj autorski CD na kojem je u 55 minuta snimljen cjelokupni proces kidanja veza, te putem CD -a možete proces obaviti u toplini svog doma, sami ili u društvu prijatelja koje ćete pozvati da vam se pridruže u tom iscjeljujućem postupku. CD možete naručiti putem maila osobnisvemir@gmail.com, a cijena mu je 100 kn + trošak dostave.

Za one koji više vole atmosferu mog prostora kidanje veza održavat će se:

SVAKOG ZADNJEG ČETVRTKA U MJESECU 

17.30– 19.00 SATI
osmice

 

Ako osjećate da stojite na mjestu, da ste ulovljeni u odnose sa nekim ljudima ili u iscrpljujuće ponavljanje određenih životnih situacija, došlo je vrijeme da se oslobodite svih spona koje vas sputavaju i ne dozvoljavaju da krenete u život slobodni i neopterećeni utegom prošlosti.
Seansa kidanja veza po metodi Phyllis Krystal je vrlo moćan proces u kojem se naša podsvijest oslobađa svega onoga što nas veže za odnose ili situacije u kojima više slobodno ne dišemo i ne izražamo svoj puni potencijal. Micanjem podsvjesnih blokada otvaramo se za život bez tih sputavajućih utega. Jednako tako, otvaramo se i za taj dosada sputavajući odnos ili situaciju neopterećeni, bez ogorčenosti, zamjeranja, ljutnje i ostalih životno nepodržavajućih uvjerenja i osjećaja. Ako odnos ili situacija živi samo na temelju tih sputavajućih obrazaca, nestati će iz našeg života na najbolji način za nas. Ako sputavajuća uvjerenja blokiraju odnos, njihovim razrješavanjem, odnos će zaživjeti nošen novom kvalitetom.

Slika koja meni najbolje dočarava što je kidanje veza je ogoljelo drvo sa suhim granama. Sve suhe, ne(životne)  grane su naši (ne)potrebni (suhi) izbojci koje (ne)svjesno šaljemo u svijet i na koje se lijepe jednako takve (ne)životne i (ne)podržavajuće energije drugih ljudi. Mi smo te energije privukli svojim “izbojcima”, a mi smo ti koji odlučujemo koje ćemo i kakve osobine (izbojke) uzgajati i shodno tome, kakve ćemo energije, a kroz to i okolnosti i osobe, privlačiti u svoj život.

Vi odlučujete. Svemir vas podržava u svemu što odlučujete. Moj vas osobnisvemir podržava u kidanju veza i svemu onom što vam taj predivan proces može donijeti u život. Vi odlučujete.

Mjesto održavanja: Zagreb, Bukovačka cesta.
Participacija: 100 kn.
Prijave: osobnisvemir@gmail.com; +385 99 312 65 10.

Bojana Benović.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: