REIKI INICIJACIJE

imagesCAUZARPU

O inicijacima u reiki najviše govori preporuka jedne moje učenice:

“Draga Bojana !

Poslije dužeg vremena imam potrebu javiti se i opisati svoj život uz reiki energiju. Osjećaj poslije inicijacije u drugi stupanj najbliži bi bio osjećaju poslije buđenja iz narkoze , kada sam otvorivši oči shvatila da mi nešto nedostaje. Vidjela sam jasnije, osjećala sam čist i jasan bol od rane, ali tupog sveprisutnog bola sa kojim sam navikla živjeti popriličan broj mjeseci, jednostavno je nestalo. Upravo nešto slično se dogodilo poslije reiki inicijacije, nestalo je straha i zabrinutosti. Sve brige i problemi su i dalje bili tu ali na neki drugi način. Nisu me zabrinjavali, niti sam se budila noću od neartikuliranog sveopćeg straha. Brže i jasnije vidim bit problema i rješavam ga ili ne , čak ne osjećam obavezu da nešto riješim osobno, nekad samo slegnem ramenima i pustim.

Ljudi oko mene kao da su neki drugi ljudi, odjednom suosjećam sa njima, vidim ih u drugom svjetlu, opraštam stvari koje bi me prije izbacile iz takta, jer kao u nekom usporenom filmu vidim obrasce ponašanja koje smo međsobno djelili kao da igramo neke svoje uloge koje nam je dodjelila tradicija, ili genetika ili navike naših obitelji. Tada sam razbijala obrazac svojom drugačijom reakcijom i za uzvrat dobivala  reakciju bolju i sretniju u svakom pogledu. Uz sve obaveze koje sam posljednjih mjeseci imala, osjećam se kao da sam na nekom čudno dugom godišnjem jer mi je u duši sve na mjestu”.

Prijave i više informacija vezano za inicijaciju možete obaviti putem e-maila  osobnisvemir@gmail.com ili telefona +385 99 312 65 10.

Sve detalje o reiki inicijacijama imate na naslovnoj stranici REIKI ili na www.osobnisvemir.hr

Veselim se svakom novom učeniku, jer je on jedno svjetlo više koje svojim sjajem obasjava svijet.

 

Bojana Benović, reiki majstor i učitelj

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: