Trenutna ograničenja

Prijave i informacije osobnisvemir@gmail.com, 099 312 65 10, skype bojana19691

U posljednje vrijeme je puno teških priča oko mene, kao da smo okruženi nesavladivim ograničenjima. Naravno da nisu nesavladiva, ali astrološki gledano vremena jesu teška, puna ograničenja. Bitno je znati da ta ograničenja postoje samo kao prilike za otklanjanje onog što nas sputava u našim životima jer se to sputavajuće nalazi u sferi nesvjesnog i otamo upravlja našim životima.  Sada je idealno vrijeme za osvještavanje nesvjesnog, za pretvaranje neprilika u prilike.

Dosada sam često pisala u svojim tekstovima o tome kako nepriliku pretvoriti u priliku, uglavnom iz vlastitih ili primjera svojih dragih prijatelja. Tko je iz toga nešto naučio ili pronašao za sebe, sigurno lakše plovi kroz život. Onaj tko nije, ima priliku na valu postojećih ograničenja.

Stavljam svoj zadnji tekst sa bloga VL koji govori o radu na sebi pa ga pročitajte ako i kada uhvatite vremena.

Tko je spreman osvijestiti svoja nesvjesna uvjerenja koja ga sputavaju, ima priliku, može mi se javiti za termin karmičke dijagnostike.

Više o karmičkoj dijagnostici možete pročitati ovdje, no ja vam predlažem da ne čitate previše, nego ako osjetite intuitivni poriv javiti se, da to učinite odmah i dogovorite svoj termin. Vrijeme je idealno za osvještavanje i transformaciju nesvjesnog i tko je na to spreman, biti će podržan i nagrađen kvalitetom svog života.

Svoj termin možete dogovoriti na osobnisvemir@gmail.com ili 099 312 65 10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: