Poziv za blagoslov maternice

Blagoslov maternice – grupna meditacija za žene

Subota, 19.10. u 19 sati

Prijave: osobnisvemir@gmail.com 

blagoslov maternice

Svaka žena, sa ili bez maternice, s mjesečnim ciklusom ili bez njega, može se prijaviti za blagoslov maternice. Čak i ako nemate  fizički organ maternice, još uvijek imate njezino energetsko središte, a ono sadrži vašu kreativnu energiju, energiju vaše ženske duše i vašu sposobnost povezivanja kroz intimnost i emocije.

Blagoslov maternice je kao inicijacija ili energetsko usklađivanje kod kojega se energija mjeseca kanalizira prema vama. Što više žena sudjeluje, više je iscjeljujuće energije koju dijelimo.

Svatko se može povezati s energijom Božanskog Ženstva, ali ova inicijacija ili usklađivanje je izravan proces vašeg povezivanja s iscjeljujućom energijom i prisustvom Boginje, te produbljivanje vaše povezanosti s njom. Mnoge će žene osjetiti kako njihova svjesnost boginje procvjeta s Blagoslovom, isto kao i svjesnost o njezinim energijama unutar njihove maternice i njih samih.

Kada radimo bilo kakav snažan energetski rad ili iscjeljivanje, prolazimo proces “čišćenja”. Pri tome otpuštamo stare obrasce i energije koje nam više nisu potrebne. Ponekad se “čišćenje” može desiti prije Blagoslova maternice, pripremajući nas da primimo novu energiju, ili pak može nastupiti nakon Blagoslova pri čemu nas nova energija iscjeljuje i mijenja iznutra. Svatko ima svoj proces, a neki nisu ni svjesni da prolaze kroz “čišćenje”. Na dan Blagoslova maternice uvijek je potrebno piti dosta vode jer energetski rad može imati detoksikacijski učinak na fizičko tijelo, a voda pomaže da se isperu svi toksini.

Blagoslov maternice je proces koji je osmislila Miranda Grey i radi se isključivo u vrijeme punog mjeseca. Miranda je blagoslov proširila svijetom i radi ga 4 puta godišnje, te je njegov učinak vrlo moćan jer u isto vrijeme meditira gotovo 100.000 žena.

Dobrobiti blagoslova maternice su mnogostruki, te je to proces kojeg bi trebala iskusiti svaka žena koja želi živjeti svoju žensku prirodu u potpunosti sa zahvalom što je žena.

Ukoliko želite doći na zajednički blagoslov maternice u subotu 19.10. od 19 do 20 sati – Bukovačka cesta, Zagreb  – možete se prijaviti na mail osobnisvemir@gmail.com.

Participacija za sudjelovanje je 50 kn, a potrebno je da sa sobom ponesete prostirku za sjedenje i maramu koja vam je prirasla srcu, a kojom ćete se zaogrnuti tijekom meditacije.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: