Moji prvijenci u ponudi – CD Kidanje veza i Meditacija po čakrama

chakraskidanje veza cd

Iako o snimanju CD razmišljam već više od godinu dana, potaknuta interesom svojih klijenata “opijenih” mojim glasom, tek nedavno sam se usudila ući u tonski studio i snimiti 2 CD-a čije premijerno izdanje možete naručiti putem e-maila osobnisvemir@gmail.com.

Oba CD su snimljena profesionalno i moram priznati da sam i sama začuđena koliko moj glas djeluje na mene samu :). Šalu na stranu, radi se o zanimljivom i korisnom materijalu koji će vam pomoći u vašim procesima razvoja ljubavi prema sebi, spoznaji samih sebe, kao i kidanju svih spona koje vas vežu uz različite osobe ili obrasce ponašanja koje ste prerasli, ali se od njih sami ne znate odvojiti.

Jedan CD je vođeni proces KIDANJA VEZA prema Phyllis Krystall, u kojem u 55 minuta vođene meditacije možete obaviti proces kidanja veza sa jednom osobom, osobinom ili životnom teškoćom u okrilju i toplini svog doma, sami ili u društvu vaših prijatelja. CD možete koristiti nebrojeno puta, s time da preporučam da meditacije ne radite češće od 2 puta mjesečno. Cijena CD je 100 kn + trošak dostave.

Drugi CD je vođena meditacija po čakrama, koja uključuje merkavu i susret sa vodićem, u trajanju 50 minuta. To je vaše vrijeme za vas, upalite CD prijemnik i zaboravite na sve što vas okružuje, postojite samo vi i ono što je u vama spremno na spoznaju i/ili promjenu. Jednako tako, meditaciju možete obaviti i u društvu vaših prijatelja, to je idealna mogućnost da se družite na drugačiji, ali često kvalitetniji način. Cijena tog CD je 80 kn + trošak dostave.

Veselim se svim vašim narudžbama, ali još više svima vama koji ste spremni na samospoznaju i koji ćete svojim svjetlom širiti dalje svjetlo ljubavi i života.

Meni je veselje svojim znanjem, energijom i ljubavlju koja je utkana u snimljene materijale, širiti svjetlo u svijetu ili barem u mom svijetu.

Bojana

 

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

 1. Daniela Cikic
  Oct 28, 2013 @ 13:00:06

  Draga Bojana,

  Javljam se iz Srbije, iz Novog Sada. Veoma me interesuju ova dva izdanja, prvenstveno CD za KIDANJE VEZA. Mogu li se nekako poslati u Srbiju i koja bi cena bila?

  Srdaan pozdrav Daniela iki

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: