O OSOBNOM SVEMIRU

Naš novi internet dom je na www.osobnisvemir.hr

Prijavite se na naš newsletter kako bi ostali u toku sa novim postovima, događanjima i projektima.

(obavezujemo se čuvati povjerljivost informacija)

Hvala što nas pratite 🙂

Kontakt: osobnisvemir@gmail.com; +385 99 312 65 10

Osobni SveMir je centar za osobni razvoj osnovan u ožujku 2010. godine sa ciljem podrške pri samorazvoju svakog pojedinca koji je spreman krenuti putem prema SEBI.

Osim individualnog savjetovanja u kojem se  koristimo različitim pristupima od kojih je svaki prilagođen pojedincu i njegovim potrebama, organiziramo različite jednodnevne radionice, Školu Samospoznaje za odrasle, uvid u biopolje i rješavanje različitih trauma i uvjerenja kroz karmičku dijagnostiku, integraciju praiskonskih kodova (PEAT), aktivaciju i buđenje svjetlosnog tijela, reiki inicijacije i tretmane, osho zen tarot savjetovanje, chanelling, savjetovanje kroz anđeoske simbole i meditacije.

Više o meni – Bojana Benović

Bojana Benović, rođena 1969. godine u Zagrebu

Iako sam rođena 1969. godine, svoje stvarne godine počinjem brojati od 06.09.2006. kada mi je dijagnosticiran karcinom dojke. To je bilo moje BUĐENJE koje me natjeralo da krenem PUTEM PREMA SEBI. Karcinom je bio samo početak, jer tijekom mog “trnovitog puta do zvijezda”, u periodu liječenja sam prošla kroz razvod, promjenu posla, preseljenje, prilagodbu djece na novonastalu situaciju, te adaptaciju na potpuno novi način i stil života.

Paralelno sam pokrenula, te zahvaljujući potpori javnosti, uspješno okončala kampanju za stavljanje lijeka herceptin na listu hzzo, te sam bila jedan od osnivača danas poznate udruge za žene oboljele od karcinoma dojke ,Sve za nju”, kao i pokretač u Briselu nagrađene kampanje za sprječavanje karcinoma dojke i grlića maternice. U kampanji su prikupljena sredstva za osnivanje psihološkog centra za žene oboljele od karcinoma, koji danas uspješno djeluje.

Paralelno sam gradila svoju poslovnu karijeru u gospodarstvu i nakon 20 godina rada došla do pozicije izvršnog direktora. Kada sam osjetila da me taj posao više ne ispunjava, usprkos tome što sam samohrana majka, odrekla sam se sigurnosti menadžerske plaće i krenula putem koji me čini sretnijom i ispunjenijom, a zove se OSOBNI SVEMIR, centar za osobni razvoj. To je put prema sebi koji nosi mir, ispunjenje, radost, ljubav i ljepotu življenja. Moja je misija voditi ljude putem prema sebi i uživati zajedno sa njima u njihovom spoznajama ljepote življenja.

Završila sam školu svjesnosti Ivana Bavčevića,  karmičku dijagnostiku Marjana Ogorevca, obuku za procesora PEAT, ASPEKTIKE I DP4, energetske radionice i seminare Dee Devidas, seminar za zvukoterapiju tibetanskim zdjelama, tečaj i inicijaciju za reiki majstora i učitelja, coach tečaj, seminare Brandon Bays vezano za emotivno i fizičko iscjeljenje, Sedona metodu, praktičar sam theta healinga, te posjedujem brojna druga znanja iz područja uklanjanja emotivnih trauma i uvjerenja koja nas sputavaju i blokiranju u življenju svoje suštine.

U proljeće 2012. godine pokrenula sam “Sretnu odrastaonicu”, program radionica za adolescente,, kojima je cilj razvijanje vrlina, karaktera i stvaralačkog potencijala djece, te uklanjanje uvjerenja i blokada koje stoje na putu njihove suštine.  U radu se djelomično koristim materijalima kojima se služi Institut ESSE u Kopenhagenu i u Engleskoj u nekoliko stotina škola koje su prihvatile program obrazovanja o pet vrijednosti. Učinak ove edukacije na djecu pokazao se blagotvornim ne samo na djecu, već i na njihove obitelji i cijele četvrti u čijim se školama provode programi obrazovanja o pet ljudskih vrlina. Djeca uključena u program pokazuju izrazit otklon od neprimjerenog ponašanja, a promjena se očituje u boljoj disciplini, usredotočenosti, marljivosti, odgovornosti, u odstupanju od nelijepih navika, u boljem razlučivanju dobra i zla, istine i privida.

Upornim i kontinuiranim radom na sebi uspjela sam spoznati tko sam i kuda svjesno želim ići. Taj dar želim prenijeti drugima koristeći se u radu svojim iskustvom, spoznajama, znanjem i talentom. Moja ideja vodilja i životni moto je da istinska sreća proizlazi iz vjernosti vrijednoj svrsi.

Više o osobnom svemiru možete vidjeti na  http://www.osobnisvemir.hr/

Kontakt:  osobnisvemir@gmail.com ; +385 99 312 65 10.

Advertisements

6 Comments (+add yours?)

 1. nevenka
  May 27, 2011 @ 10:26:29

  Dobar dan Vam,

  Htjela sam pitati o tibetanskim zdjelama. Gdje ste ih nabavili koja im je cijena i gdje se moze obuciti za rad sa njima.
  Puno pitanja od mene.
  Puno pozdrava,

  NN

  Reply

  • osobnisvemir
   May 28, 2011 @ 20:19:33

   Lijepa vecer.
   Tibetanske zdjele sam kupila u Zagrebu u Ilici,moram pogledati tocan broj. Cijena im se racuna po kili, cca 700 – 900 kn. Zdjele su razlicitih velicina i funkcija, set od 7 kom kosta 4-5.000 kn, no mogu se kupovati parcijalno. Uvijek prilikom kupnje moramo paziti da uskladimo zvuk novih zdjela sa postojecima. Skolu sam zavrsila kod Branke Devcic, isto u Zagrebu.

   Reply

 2. tanja
  Jan 20, 2012 @ 13:23:53

  Draga Bojana,
  redovito čitam Vaše blogove i toliko se nalazim u svemu što napišete…pogotovo u posljednjem…isto se zadnje vrijeme budem samo od sebe, redovito 15 do 5…meditiram, radim reiki….nije mi svaki puta lako, ne da mi se, okrenem se na drugu stranu jastuka, al san ne ide na oči…i to mi je znak… al nakon toga osjećam neopisivu sreću, mir i spokoj…i mirna idem na posao…jer znam da sve što mi se dogodi taj dan i svaki slijedeći, je s nekim razlogom i svrhom…u konačnici da meni bude bolje. i da budem sretna.
  Želim Vam puno svega dobroga u životu.
  Tanja

  Reply

  • osobnisvemir
   Jan 20, 2012 @ 15:40:21

   Veseli me da nas toliko ima i da nije slučajnost. Ja sam na početku mislila da ludim kad sam se počela rano buditi, no sada znam što se dešava i da nas sile svemira trebaju jer se frekvencija svijesti diže i treba je podržati. Čak i kada mislite da niste svjetlosni radnici, svi kojima se to događa, znajte da ste samo skromni.
   Uživajmo, živimo u bitnom vremenu, imamo svrhu i smisao i lijepe nas stvari i život čekaju.

   Reply

 3. Ciara
  Aug 27, 2013 @ 11:24:37

  Postovana,

  zanima me kako dogovoriti termin kod vas, koja je cijena te gdje ste tocno u Zagrebu?

  LP

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: