DIVINACIJE

Naš novi internet dom je na www.osobnisvemir.hr

Prijavite se na naš newsletter kako bi ostali u toku sa novim postovima, događanjima i projektima.

(obavezujemo se čuvati povjerljivost informacija)

Hvala što nas pratite 🙂

 

Kvalitetna divinacija obuhvaća duhovnu orijentaciju, pogled u budućnost i uvide u pitaoca – njegov karakter,  talente i sposobnosti, te daje savjete kako da čovjek duhovno napreduje.
Divinacija je jedan od najstarijih alata za otkrivanje značenja. Ona znači otkriti Božansku volju i može se ostvariti intuicijom, inspiracijom i refleksijom. Divinacija znači i promatrati znakove i vidjeti ih kao simbole koji su naša refleksija.

s-slika

Ukoliko imate pitanja za koja želite dublji uvid kroz Osho Zen Tarot ili Anđeoske simbole, slobodno mi se obratite sa povjerenjem.

Prilikom divinacije se povežem sa Izvorom i višegodišnji zadovoljni klijenti su moja najbolja preporuka. Snaga Tarot karata je u intuiciji i životnoj dubini čitaoca karata.

Svoja očitanja ćete dobiti u pisanom obliku u roku 48 sati nakon uplate donacije.

Više o Osho Zen Tarotu i Anđeoskim simbolima možete pročitati ukoliko kliknete na podstranice DIVINACIJE.

Narudžbe i informacije su moguće putem e-maila osobnisvemir@gmail.com ili telefona +385 99 312 65 10.

Ljubav i svjetlost

Bojana Benović

7 Comments (+add yours?)

  1. M
    Feb 23, 2011 @ 17:38:10

    draga gospodjo Benovic,
    Vasi tekstovi su predivni, iskreni i pozitivni.
    U Vasem jucerasnjem pisanju na temu “prijateljstvo”, ima jedna stvar koja mi nije jasna do kraja. Poznajuci Vas nacin razmisljanja i vjeru koju imate, siguran sam da ste misljenja da smo Mi ti koji kroje svoju sudbinu.
    Kopiram:
    “Opet se moram smijati samoj sebi, jer kao da se takve stvari mogu odlučiti ili kao da se život može planirati. On nam uvijek donese ono što nam je suđeno, ne ono što bismo mi kao htjeli. ”
    Drago bi mi bilo da napisete kratki komentar na ovu moju primjedbu.
    Hvala i lijep pozdrav.

    Reply

  2. osobnisvemir
    Feb 25, 2011 @ 13:29:12

    Štovani,

    Imate pravo, zaista mislim da smo mi ti koji kroje svoju sudbinu, jedino što meni JA znači MOJA DUŠA. Naime, vjerujem da se duša utjelovila u tijelo sa određenim zadatkom, da ona kao sveznajuća kroz ovaj život dobije određena iskustva, jer njih nema. Dakle, duša ima znanje, ali joj fali iskustvo tog znanja, tako da svaka fizička inkarnacija tome služi. U ovom životu (tijelu) je naša duša odlučila odraditi određena iskustva i zato ga je takvim stvorila (izabrali smo takve roditelje, partnere, zemlju u kojoj smo se rodili,….. kroz koje iskušavamo ono što trebamo iskusiti). U tom smislu mi kao fizička tijela ne možemo planirati jer je plan već donesen. Često ono što mi kao fizička tijela mislimo da je za nas dobro ili da bismo to htjeli uopće nije u skladu sa planom naše duše, zato to niti ne dobivamo. Sretno i ispunjeno žive oni koji su mirni u sebi bez obzira na vanjske okolnosti jer iz tog mira mogu čuti svoju dušu kuda ih vodi i što joj treba, te žive u skladu sa njezinim planom, odnosno u GENERALNOM SKLADU.
    Nadam se da sam Vam uspjela odgovoriti na pitanje.
    Bojana

    Reply

  3. Žaklina
    Apr 01, 2011 @ 13:02:06

    Poštovana,
    često čitam vaš Osobni svemir, jer me općenito zanimaju razne tehnike i načini osobnog razvoja (osobno imam i svoje, ali nebitno za sada) i ovim putem dajem pohvalu Svemiru.
    Ono što me zanima je kako detektirate kod klijenata (i da li uopće) da li imaju “kanal” (nazovimo to tako za sada) za reiki?
    Pitam to zato što sam se u svom radu susrela u par navrata sa osobama koje su bile inicirane u čak 2. stupanj reikia, a taj “kanal” im uopće i nije bio otvoren (pa su i sam reiki, vrlo nepravedno, proglasili nefunkcionalnim), nego neki drugi, odnosno imali su neku drugu sposobnost.
    Da li se radi o omašci reiki majstora ili to u datom trenu i nije bitno?
    Hvala unaprijed.

    Reply

    • osobnisvemir
      Apr 01, 2011 @ 14:21:47

      Štovana,
      Nije samo omaška majstora, nego osoba naprosto nije bila u stanju primiti reiki. Majstorova greška je u tome što osobi nije rekao da nije mogao energetski proći kroz nju i otvoriti joj reiki kanale, to je morao reći, jer ako je pravi majstor, znati će da li je u tome uspio ili ne.
      Žao mi je što na taj način reiki kao tehnika gubi svoju vjerodostojnost, jer to je predivan alat koji čovjeku pomaže da bude u skladu sa sobom i svojim bićem.
      Hvala Vam na pitanju.
      Bojana

      Reply

  4. vera
    Apr 24, 2011 @ 16:23:08

    Draga Bojana,

    Hvala vam na ovo divnom tekstu prepunom slika, veselja i mira.
    Događa mi se s vašim blogom da dođem i pročitam novi post baš kada ono što će pisati manifestira ono što u tom razodoblju naslućujem u odvijanju svojeg puta.
    (Mislila sam da mi trebaju razgovori/odgovori o privrženosti koja nadživljuje raspad ali, pustivši, zapravo naslućujem da je nepoznato – radost i prostor kreacije. Doduše orubljen strahom:)
    Čudesno je i zabavno – kao indirektno sugovorništvo, samo bez fizičkog prisustva.

    Hvala vam što gledate otvorenih očiju i dijelite iskustvo čuda i sreće koju svi zaslužujemo, kao tok zajedničke vode. U kojoj se preklapamo, ali ne zasjenjujemo.

    Povrđuje li vaše iskustvo zaista da želja/jasna namjera izravno naručuje od Svemira isporuku na naš kućni prag?

    Reply

    • osobnisvemir
      Apr 25, 2011 @ 13:53:59

      Predivno ste to rekli, pustiti da nepoznato bude radost i prostor kreacije. Sve nepoznato je orubljeno strahom, to je prirodno i normalno, no dopustiti tom strahu da bude, dajemo mu priliku da nestane i da bezgranično okusimo radost kreacije.
      Moje iskustvo svakodnevno potvrđuje moć Svemira i još mi puno takvih potvrda treba da tu divotu mogu u potpunosti prihvatiti i instinktivno ju osjetiti prije iskustva straha.

      Bojana

      Reply

  5. vera
    May 11, 2011 @ 14:09:59

    Upravo sam jučer bila u društvu jedne nove znanice, kada se pojavio njezin suprug pa smo dio vremena proveli svi skupa, i skupa se vraćali kući. Od trenutaka kada se taj čovjek (oboje su na pragu srednjih godina, kao i ja, ili smo taj prag već i prešli, nisam sigurna kako treba računati:, uglavnom višedesetljetni su bračni patneri i roditelji) pojavio, prostrujala je između i iznad njih dvoje neka aura i ja sam je bila svjesna cijelo vrijeme ostanka u njihovu društvu: kao – fascinacija, zaustavljen sićušni trenutak zadržane pažnje prije nego što jedno drugom odgovore na pitanje. Iako se nisu držali za ruke niti zagrlili, iako su u hodu cestom izmjenjivali međusobnu udaljenost ili uključenost u razgovor sa mnom (tek gdjekad se jedno drugom obraćali, ni jednom tek fomalno, kao što neizbejžno bude pred stranom osobom slučajo uključenom). Oni su se – vidjeli, bez ičeg usiljenog, naglašenog, svaki put su bili svjesni jedno drugog, kao: u svakom trenutku – ponovo. Njihova je uzjamna blizina odisala prekrasnom lakoćom i dostojanstvom. Kao da su puno više time što postoje zajedno.
    Ja koja inače zadržavam skepsu kada je riječ o paru, neposredno sam osjetila čežnu za takvim oblikom komunikacije i postojanja.
    Tako da sam uvjerena da u svojim razmatranima u zadnjem tekstu nipošto niste ”romantični”. Kundera jednostavno nije:) u pravu.

    Reply

Leave a comment